Wenst U Een Luxueuze Tent Voor Uw Feest Of Evenement, Een Podiumtent Of Overdekte Lounge?

Gepubliceerd mrt. 14, 23
9 min read

Waarom Kies Jij Voor Een Flextent Van Alphatentevent?

Onze sfeervolle en duurzame tent overkappingen leveren wij al meer dan 10 jaar o. Heeft u vragen over onze stretchtenten, stretchtent verhuur of wilt u meer informatie?. a. aan horeca zaken, hotels, professionele tentverhuurbedrijven en particulieren door heel Europa. En vind je een partytent te gewoontjes?. Wij hechten waarde aan onze manier van werken, de vakkundigheid waarmee wij dit realiseren en de kwaliteit die wij voor ogen hebben te leveren.

Is maatwerk gewenst? Geen probleem, wij realiseren de perfect op maat gemaakte overkapping met oog voor detail. Ons aanbod bestaat uit 6 productgroepen: sailcloth tenten, stretchtenten, horeca terrasoverkappingen, stretchtent zijwanden, carport doeken en flexibele tuinoverkappingen. Neem contact op met onze experts voor meer informatie.

Onze gespecialiseerde service in stretchtent-verhuur zorgt ervoor dat wij de passende stretchtent op voorraad hebben en bij jouw event kunnen neerzetten. Wij staan klaar om jouw tuinfeest, festival, bruiloft, bedrijfsevent of welke andere gelegenheid dan ook, te voorzien van prachtige tenten - Hoe worden de stretchtenten verankerd aan de grond? - kleine stretchtent. We verhuren onze tenten op elke locatie in Nederland.

Stretchtent Huren Voor Jouw Feest, Event, Bruiloft Of Bedrijfsfeest?

We bieden stretchtenten aan in verschillende formaten. Startend vanaf 5 m op 5 m tot 20 m op 20 m met één vast doek. Weet je zeker dat je dit verhuurbedrijf wilt bekijken?. Heeft u vragen over de mogelijkheden van het huren van een stretchtent uit onze verhuur?. Het modulair ontwerp van onze tenten zorgt ervoor dat de verschillende formaten met elkaar kunnen verbonden worden. Wist je ook dat er iets beters bestaat dan een stretchtent?. Dit maakt het mogelijk een grote variëteit aan ontwerpen aan te bieden.

Er zijn 3 doeksoorten beschikbaar: 750, 550 en 350 afhankelijk van de toepassing. We helpen je graag verder bij de keuze van het doek geschikt voor uw project - Heeft u nog vragen over deze mooie tenten?. - Heb je een tent nodig voor een groter publiek?.

Een stretchtent (ook wel sheltertent of flextent genoemd) is een flexibel bouwsel van hightech doek - Terrasoverkapping HORECA. De stretchtent vindt zijn oorsprong in Afrika, waar hij gebruikt wordt voor beschutting tegen de weersinvloeden. Dit betekent vaak tegen de zon. In Europa gebruikt men de stretchtent voor beschutting tegen de zon en tegen de regen.

Wilt U Een Stretchtent Huren?

Een Stretchtent Huren Voor Je Bruiloft, Huwelijksvoltrekking Of Trouwfeest?Is Uw Locatie Of Terras Moeilijk Meetbaar Doordat Het Geen Rechte Vorm Heeft?

De esthetische stretchtent past in elke omgeving. EASY TENT VERHUUR verhuurt al lange tijd stretchtenten en beschikt inmiddels al over een schat aan ervaring. De mogelijkheden met stretchtenten zijn dus inspirerend en ongelimiteerd. Deze tenten onderscheiden zich door hun veelzijdigheid en visuele aantrekkingskracht. Waar vind je evenement plaats?. EASY TENT VERHUUR verhuurt stretchtenten op bruiloften, beurzen, festivals en sportevenementen En binnenkort misschien wel bij u in de achtertuin? We hebben een ervaren ploeg enthousiaste bouwers die veilig, vriendelijk en discreet bij u aan de slag gaan.

Verkoop En Verhuur Van StretchtentenWil Jij Een Uniek En Exclusief Feest Of Evenement Geven?
Stretchtent Kopen PrijsWaar Vind Je Evenement Plaats?
Kan Ik Een Stretchtent Huren Voor Een Festival?Een Stretchtent Nodig Op Locatie, Voor Een Bedrijfsevenement, Bruiloft Of Festival?

Stretchtent Kopen Prijzen. Wilt u graag een stretchtent kopen in een bepaalde kleur? Dat kan! Onze stretchtenten zijn helemaal af te stemmen naar uw smaak of huisstijl. Dat maakt de tent ideaal om een bedrijf, merknaam of logo mee te promoten.

Stretchtent Kopen Prijs. Tent Trading heeft jarenlange ervaring in de tentenwereld. Niet alleen met het produceren van de tenten, maar ook de toepassing hiervan voor tal van verschillende doeleinden. En wist je dat we speciale regelingen hebben voor tentenverhuurders? Met onze voorraad als achtervang te gebruiken hoef je nooit meer ‘nee’ te verkopen aan jouw klanten. Daarbij kunnen we je ook in jouw situatie altijd voorzien van een passend advies. Niet alleen voor hoogwaardige tenten, maar ook voor een hoogwaardig advies op maat zijn wij de aangewezen partij. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Of vraag gemakkelijk en snel een offerte bij ons aan. Wij verzorgen met plezier jouw Stretchtenten en alle andere tenten op maat!

Bij Tentvision is het mogelijk om nieuwe stretchtenten te kopen maar u kunt ook een tweedehands stretchtent kopen. Bij het kopen van een flextent begeleiden wij u in het traject. Als u kiest voor een tweedehands stretchtent heeft u de keuze tussen ons assortiment stretchtenten. Op deze manier is het kopen van een 2e hands stretchtent ook tegen een gunstigere prijs omdat er geen extra productie- en ontwerp kosten aan te pas komen. U kunt ook een jaarlijkse service erbij boeken. Deze jaarlijkse service houdt in dat wij zorgen voor de op- en afbouw en reiniging van de stretchtent, verder kunnen wij ook uw tent in opslag nemen tijdens de periodes dat u de stretchtent niet nodig heeft. Tentvision biedt u de beste keuze voor u specifieke toepassing en budget.

Een aannemer is op de hoogte van alle geldende regels in zijn regio. Hij zal je direct kunnen vertellen of jij wel of niet een vergunning moet aanvragen of de werkzaamheden verplicht moet melden. Een echte professional kan het hele proces zelfs van je overnemen en voor jou de vergunningen aanvragen.


In de horeca gaat veiligheid boven alles. Al onze stretchdoeken zijn gecertificeerd brandveilig en kunnen dus perfect als terrasoverkapping dienen. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een overkapping van jouw terras? Neem contact op met onze specialisten.

De doeken voor overkappingen zijn gemaakt uit acryl of polyester. Acryl is erg kleurvast en biedt een goede bescherming tegen uv-stralen. Het is ook makkelijk te onderhouden. Polyester is dan weer beter bestand tegen wind en regen.

Miljoenen mensen trekken er jaarlijks op uit met hun tent, dus tentdoek is een ook een veel beproefde stofsoort. Een overkapping tentdoek biedt je bescherming tegen de felle zon, tegen regen en ook als je in de winter buiten wilt zitten, tegen sneeuw. Er zijn verschillende soorten tentdoek overkapping te verkrijgen. De verschillende voordelen en nadelen van een tentdoek zijn dan vooral ook afhankelijk van het soort tentdoek.


De stretchtenten van Qtents zijn ontwikkeld volgens een modulair design. Dit houdt in dat de tentdoeken door middel van koppelgoten op iedere denkbare maat kunnen worden afgesteld. Dit zorgt ervoor dat u op iedere locatie het tentdoek op maat kunt gebruiken, maar ook dat u de tentdoeken voor meerdere toepassingen kunt inzetten. Bovendien biedt Qtents custom tenten aan, die volledig op maat in een bijzondere vorm of formaat gemaakt worden. Een ruimtelijk aanpassing van een strandpaviljoen, terras of feestzaal? Qtents verzorgt een opvallende en moderne uitstraling.


Wil je het hele jaar door van jouw luxe tuintent genieten? Dan is een kacheldoorvoer precies wat jij nodig heb in jouw tent. Door de uit rvs gemaakte kachel doorvoer is het mogelijk een kachelpijp door de tent heen te plaatsen. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om in de tent een stijlvolle kachel of buitenkeuken te plaatsen.


De weerbestendige tenten van Qtents zijn beschikbaar in een uitgebreid aantal standaard formaten. Bovendien kunt u dankzij het slimme modulaire systeem verschillende tentdoeken aan elkaar koppelen. Op deze manier is het mogelijk om ieder denkbaar formaat te creëren. De bijbehorende koppelgoten zorgen ervoor dat de tent overkapping volledig waterdicht blijft. Verder beschikt Qtents over custom tenten voor speciale vormen en maten. Of u nu een ruimtelijke uitbreiding van uw terras wilt, of een grote tent of overkapping wilt plaatsen voor een strandpaviljoen, Qtents zorgt voor een exclusieve en opvallende eyecatcher.


Heeft u interesse in een terrasoverkapping of terraswand van winddoek of zeil, bekijk dan zeker het assortiment in onze webshop. Als u nog vragen heeft, kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.


Interesse in een tuin overkapping? Vraag dan zeker naar het aanbod van meerdere specialisten actief in je buurt. Zo kan je gericht mogelijke uitvoeringen, materialen, prijzen, afmetingen, … vergelijken. Start je aanvraag hier!

De palen die u gebruikt bij een Douglas overkapping maken, noemen wij ook wel staanders. Gaat u een Douglas overkapping maken, dan zijn Douglas palen met een wat grotere afmeting oftewel kopmaat nodig. Bijvoorbeeld 12x12 cm, 15x15 cm of 20x20 cm.

Het is tevens mogelijk een houten overkapping in uw tuin te plaatsen met een zadeldak. Het dak is, anders dan bij de kapschuur, mooi symmetrisch. Dit traditionele model heeft als voordeel dat u de daklijn van uw woning kunt doortrekken naar uw overkapping. U creëert hiermee rust in uw tuin. Daarnaast biedt de nok van het zadeldak een extra mogelijkheid tot bergruimte.

Terrasoverkappingen met polycarbonaat dakplaten zijn op maat in te korten. Echter raadt Tuinmaximaal het af de diepte in te korten aangezien er aan de zijkanten van de terrasoverkapping dan geen standaard Gumax© spie meer past.


Bij een eenvoudig model kun je hem best met hout van de bouwmarkt en wat houten balken maken, vooral als je die kunt bevestigen aan het huis of garage. Een echt mooi model maken is al een ander verhaal en daar moet je echt de tijd voor nemen, want zomaar een plomp model met een dikke onafgewerkte rand is vaak niet heel fraai.

Het waterdoorlatende doek is populairder dan het waterafstotende en waterdichte doek. Dat komt doordat een overkapping met doek het vaakst gebruikt wordt om schaduw te creëren. Dat kan prima met het voordelige waterdoorlatende doek. Voordeel van het waterdoorlatende doek is dat hij minder gevoelig is voor schimmel en rot, omdat water er niet op blijft staan, maar weg trekt uit het doek.

Bij onze stretchtenten is van alles te huur: houten vloeren, origineel meubilair, verlichting, heaters en andere decoraties We houden graag rekening met uw wensen en budget, en komen desgewenst uw locatie bekijken en de mogelijkheden doorspreken - Hoe worden de stretchtenten verankerd aan de grond?. Wilt u ook een Stretchtent huren voor uw feest of evenement? Neem dan contact op met: Tel: +31 481 712303, , www. Wilt u geen houten vlondervloer?.

Waarom Een Stretchtent Van Creative Tent Systems Kopen?Een Stretchtent Nodig Voor Catering Op Locatie, Bedrijfsevenement, Bruiloft Of Festival?

Vanwege de flexibele eigenschappen kan een stretchtent allerlei vormen aannemen. Hij is niet gebonden aan zijn eigen afmetingen. Een stretchtent doet namelijk wat jij wilt. Hij past dus in elke tuin en op elk terras of evenement.

Is De Bedrijfsruimte Niet Groot Genoeg Om Alle Gasten Kwijt Te Kunnen Of Is De Locatie Niet Sfeervol Genoeg?

30 augustus 2022 De stretchtent is een hele populaire tent voor bruiloften, feesten en festivals. Als tentverhuurder zul je ongetwijfeld veel aanvragen krijgen voor deze sfeervolle overkapping. Natuurlijk wil je aan de vraag kunnen voldoen en is het een slimme keuze om stretchtenten te kopen om vervolgens weer te verhuren.Wist u dat de aflever- en ophaaltijden gaan in onderling overleg? Zodat het u het beste uitkomt!

Meer van Optreden

Navigation

Home

Latest Posts

De Festival Index Van 2023

Published Mar 21, 23
4 min read

Festival Outfit

Published Mar 21, 23
3 min read