Een Overzicht Van Festivals In Europa In 2023

Gepubliceerd feb. 12, 23
6 min read

Appelpop

Welcome to the Future is eigenlijk het beste te omschrijven als een dagtripje onder het genot van geweldige muziek (Festival nieuws 2023). Van house, naar techno, naar disco en weer terug naar deephouse; het is allemaal te vinden in het prachtige natuurgebied in het ’t Twiske. Naast de muziek leent de omgeving zich perfect om heerlijk in het zonnetje te chillen met een grote vriendengroep, of even verdwaald te raken bij een kleine stage in het bos.

‘t Twiske is namelijk groot genoeg om lekker je eigen dansjes te wagen zonder dat je op elkaar gepropt staat. Een aanrader! 909 festival draait voornamelijk om techno. Echter, in tegenstelling tot veel andere festivals ligt de gemiddelde leeftijd hier een stuk hoger. Dit komt met name vanwege het feit dat de DJs die draaien vaak bekende of zelfs ‘founding fathers’ in de techno-scene zijn.

Mocht je dus van dit genre houden en net even een ouder publiek zoeken is dit een uitstekende optie om een lentedag door te brengen (Festival verslag). Bovendien, het Amsterdamse bos biedt altijd een geweldige sfeer. Het zusje dan wel broertje van Lowlands. Down the Rabbit Hole is inmiddels aan zijn vierde editie toe en is een van de verborgen pareltjes van het weekendfestival te noemen.

Club Muziek

De sfeer is er relaxed en de bezoekers variëren van gezinnen tot oude stelletjes van 65+ - Festival nieuws 2023. Bovendien is het festivalterrein gelegen aan een meer en is de camping op een paar minuten lopen. Je kunt ook voor het gemak een tent huren of zelfs je camper meenemen. Hopelijk geven deze 8 voorbeelden genoeg inspiratie om deze zomer op pad te gaan.

Laten we in ieder geval onszelf niet voor de gek houden door te zeggen dat het aanbod te beperkt is en de er geen festivals zijn waar iets oudere jongeren heerlijk een dagje kunnen feesten, drinken en chillen.

Het festivalseizoen is inmiddels begonnen en we genieten er volop van. Na twee jaar vrijwel ieder feestje noodgedwongen over te hebben geslagen, hunkeren we weer naar de vrolijke events vol muziek, dans, sfeer en mensen. En die zijn er dit jaar volop! Bazaar zet de leukste festivals van 2022 in Nederland voor je op een rij.

Amsterdam Dance Event

Maar ondanks de harde klap voor de evenementensector die twee zware jaren op z'n gat lag, zijn er dit seizoen nog steeds meer dan genoeg festivaltickets in de aanbieding. Al is 'in de aanbieding' wel een groot woord, aangezien je voor de meeste kaarten tegenwoordig meer dan vijf tientjes neer moet leggen (Festivalfans).

By The Creek Festival — De naam zegt het eigenlijk al, in het weekend van 2 en 3 juli kun je genieten van de lekkerste deuntjes aan het water. Alle soorten muziek worden gedraaid tijdens dit festival, dus er is voor ieder wat wils. Guilty Pleasure — Het weekend van 9 en 10 juli 2022 is het weekend voor Guilty Pleasure Festival! Dit festival met heel veel verschillende muziekstijlen vindt plaats bij de Gaasperplas in Amsterdam.

Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar, registreer je alvast via de website van Guilty Pleasure. Georgie's Wundergarten - Op 22 en 23 juli opent Georgie's Wundergarten haar poorten in Ruigoord. Georgie's staat dit jaar in het teken van klimaatverandering, daarom zijn ze een duurzaam festival en kiezen ze voor Ruigoord, een voormalig eiland in de Zuiderzee.

Charlotte De Witte

Na verschillende onvergetelijke en uitverkochte evenementen op unieke locaties in in Amsterdam, London en Manchester organiseert No Art op 30 juli zijn eerste festival op de NDSM-werf. Een dag eerder exposeren achttien spraakmakende kunstenaars op dezelfde locatie hun werk tijdens de expositie SYNERGY. Ook de kledinglijn van No Art wordt op dezelfde dag gelanceerd.

Dansen in het Amsterdamse bos, het liefst met een zonnetje en goede tunes. De line-up staat vol goede namen, dus genoeg om je op te verheugen.

Festivals zijn niet meer weg te denken in Nederland, het aantal festivals is enorm. Elke stad heeft meerdere festivals en ook vele dorpen hebben tegenwoordig een festival. Dit kan een groot muziekfestival zijn maar ook een kinderfestival of een foodtruck festival. Festivals Rotterdam. De verschillende festivals maken het juist zo leuk om regelmatig een festival te bezoeken.

Festivals Belgie

Voor deze pagina ben ik op zoek gegaan naar de 7 leukste (zomer) festivals van Nederland. Naast de bekende festivals zijn er ook enkele verrassingen te vinden in de top 7. De festivals worden uitgebreid beschreven om je een goed beeld te geven van of het festival voor jou geschikt is.

Q DanceWerken Op Festivals 2023

Het popfestival wordt gehouden in landgraaf. Pinkpop is het oudste festivals van Nederland en wordt sinds 1970 gehouden. Pinkpop is een festival waar elke jaar vele bijzondere artiesten komen. In 2022 kun je o. a Metallica, Pearl Jam en Danny Vera. Festivalfans. In totaal zijn er meer dan 50 optredens in 3 dagen verdeeld over 4 podia´s.

Het is mogelijk een weekend ticket te kopen, maar ook een losse ticket voor één dag. De Zwarte Cross is het grootste festival van Nederland en wordt in 2022 gehouden op 14 t/m 17 juli. Het festival van 160 hectare wordt gehouden in de gemeente Oost Gelre in de Achterhoek dichtbij de plaats Lichtenvoorde (Festival agenda 2023).

Dit Zijn De Grootste Festivals Van Nederlandse Bodem

QuestzoneGeheime Liefde

Naast het muziekprogramma (het grootste muziekfestival van Nederland) is zijn er ook verschillende motorcross races. De Zwarte Cross is de grootste motorcross ter wereld. Het muziekfestival bestaat uit 33 verschillende podia met meer dan 300 binnen- en buitenlandse muziek- en theateracts. Naast vele dagjesmensen zijn er onder normale omstandigheden ook 25.

De Mascotte en logo van de Zwarte Cross is Tante Rikie. Rikie Nijman is moeder van Jovink-manager André Nijman. Op het festival staan ongeveer 20 biertanks met een inhoud van 25. 000 liter bier, goed voor zo’n 100. 000 glazen. Dit geeft wel beetje het sfeertje aan van het festival.

Het milkshake festival is zeker geen standaard dancefestival. Het is een festival waar respect, vrijheid, liefde en tolerantie een belangrijke factor zijn. Het festival wordt ook gezien als LGBT festival van Nederland. In 2022 keer het festival weer terug naar het Westerpark in Amsterdam en wordt gehouden op 30 en 31 juli 2022.

Festival Winkel

Intents FestivalVerknipt FestivalWelke festivals in Nederland

Festival nieuws Nederland

Welke festivals in Nederland

De muziek wat wordt gedraaid is heel divers je hoort hiernaast pop ook: R&B, techno, disco, urban en nog veel meer. Het leukste van dit festival als dat iedereen welkom is en niets te gek is je mag je zelf zijn op dit festival. Dit zorgt voor de mooiste creaties dit is al een genot om naar te kijken.

Meer van Optreden

Navigation

Home

Latest Posts

De Festival Index Van 2023

Published Mar 21, 23
4 min read

Festival Outfit

Published Mar 21, 23
3 min read