Goochelaar Inhuren? - Voor Kinderen En Volwassenen

Gepubliceerd jan. 24, 23
7 min read

Grote Magische Kindershows

Er zijn goochelaars die voor de volwassenen optreden en goochelaars voor de jeugd. Steve Carlin heeft veel ervaring in beide vormen van entertainment. Als ervaren kindergoochelaar treedt hij ongeveer 75 keer per jaar op als kinder goochelaar. Hierbij kunt u denken aan shows op basisscholen, familie feesten, straat feesten en meer..

Een interactieve voorstelling waarbij de kinderen gedurende de hele show betrokken worden bij de show. Bij elke truc vraagt de kinder goochelaar iemand naar voren om te komen helpen. Het doel van de show is de kinderen een onvergetelijke en wonderlijke show te geven waar ze nog lang over na zullen praten.

Lachen, Gieren En Brullen Bij De Goochelaar

Steve is regelmatig te vinden op basisscholen met zijn spannende show - Gespecialiseerde kinderentertainer. Steve Carlin hanteert gunstige tarieven voor de kinder show. De show in van professioneel hoog niveau en een absolute aanrader! Wilt u de exacte prijs weten voor uw komende gelegenheid? Vraagt u dan hier een offerte aan. .

Kindergoochelaar - KinderfeestjeProfessioneel Goochelaar

Wilt u een goochelaar inhuren / boeken? Professioneel kindergoochelaar Maarten Bruins verzorgt optredens geschikt voor jong en oud. Waarom zou u voor hem kiezen? Professioneel, prijswinnend goochelaar met meer dan 20 jaar ervaring. Ook geschikt voor volwassenen. Wilt u Maarten echter specifiek voor volwassenen inhuren als tafelgoochelaar, ga dan naar: Een van de meest geboekte kindergoochelaars van Nederland.

Goochelaar, Clown & Entertainer

De goochelshow is geschikt voor zowel jonge als oude kinderen en zelfs voor eventueel meekijkende volwassenen. De voorstelling is niet te kinderachtig. Verschillende shows mogelijk. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Beschikt over eigen geluid, microfoon, headset en decor. De goochelvoorstelling is geschikt voor gezelschappen tot ongeveer 400 personen. Altijd 45 à 60 minuten van te voren aanwezig om alles klaar te zetten en voor te bereiden.

Aan het eind van elk optreden dat ze erna mogen hebben en mee naar huis mogen nemen (De leukste goochelshow voor kinderen). P.S. Indien de kinderen Maarten al gezien hebben, kan dit afwijken. Meerdere malen , Hans de Koning uit Amsterdam ;). Te boeken door heel Nederland (Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Utrecht, Gelderland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg).

Goochelaar - Kinderfeestjes Nederland

Maarten is in zijn jonge jaren lid geweest van de MKAJ (Magische Kring Amsterdam Junioren). Daarnaast is hij jarenlang lid geweest van de MKCN (Magische Kring Centraal Nederland) en de NMU (Nederlandse Magische Unie). De laatste jaren heeft hij zich gespecialiseerd in het goochelen voor kinderen. Door zijn allround ervaring is de kindershow ook geschikt voor oude kinderen en eventueel meekijkende volwassenen.

Wellicht ook leuk om te weten als je van statistieken houdt, is dat mensen Maarten het vaakst inhuren als goochelaar in de volgende plaatsen: Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Voorburg, Almere, Bloemendaal, Amersfoort, het Gooi, Blaricum, Laren, Naarden, Bussum, Hilversum, Veenendaal, Den Bosch, Zoetermeer en Assendelft. Best een interessante top 20 zo.

Kindergoochelaar Thuis

Mocht u op zoek zijn naar entertainment in Duitsland dan wil ik u graag een collega entertainer aanraden. Een goede goochelaar uit Duitsland vindt u hier: Close-Up Zauberer Hannover. Hij komt uit de plaats Hannover en is gespecialiseerd in close-up goochelen. Voor een leuke goochelshow voor volwassenen in Nederland, beveel ik graag goochelaar Rich Magic en goochelaar Steve Carlin aan.

Alex Buijk heeft de aller leukste goochelshows voor kinderen, mischien zijn dit wel de leukste kindershows van heel Nederland. Alex zorgt er altijd voor dat de kinderen volop genieten van de kindervoorstellingen (Goochelaar - Kinderfeestje Idee). De shows bevatten een hoop humor die juist voor de kinderen goed te bergijpen is. Ook de aanwezige volwassenen zullen een leuke show beleven.

Goochel Kinderfeestje Thuis

Alle shows duren +/- 45 tot 60 minuten en zijn vol spanning en sensatie tot het laatste moment. Ook overtuigd dat Alex de perfecte oplossing is voor een kindershow bij jullie op locatie, twijfel dan niet en neem contact op met deze top goochelaar..

Met de jarenlange ervaring is Jeffrey de expert op het gebied van kinder-entertainment. Zijn combinatie tussen humor en goochelen zorgt voor een onvergetelijke ervaring. De kinderen gaan met een grote glimlach naar huis. Of het nu gaat om een publiek van 10 kinderen of 100, het magisch feestje is altijd even groot! Meer dan 15 jaar ervaring Door heel Nederland en België inzetbaar Professioneel decor Voorstellingen hebben altijd een thema/verhaallijn Komisch, vriendelijk en denkt mee! Jeffrey is hij al diverse keren op TV geweest - Goochelaar inhuren voor je kinderfeestje of evenement.

Goochelaar Inhuren Voor Je Kinderfeestje Of Evenement

Wil je meer weten over Jeffrey? Bekijk dan de EO docu van ongeveer 8 minuten.

Als expert voor deze doelgroep maak ik complete voorstellingen waar kinderen van 4 tot en mét 12 jaar van genieten. Niet zomaar losse trucjes, maar voorstellingen met een verhaal, bijpassend decor en muziek. Ook maak ik voorstellingen met thema's die ik met trucs visueel maak (Goochelen Voor Kids). Met dit type acts heb ben ik 4x Nederlands Kampioen goochelen voor Kinderen geworden.

Goochelaar Voor Kinderen

Daarnaast houd ik rekening met de ontwikkeling van kinderen: Ik zorg dat een voorstelling bij de diverse niveaus aansluit. Daardoor genieten kinderen van vier, verbazen kinderen van twaalf zich en hebben volwassenen net zoveel plezier als de kinderen..

Vind je het antwoord niet op jouw vraag? We zijn er om jou te helpen!

Een Magisch Kinderfeestje Met Een Goochelaar

Goochelaar, Clown & EntertainerGoochelaar Voor Kinderen

‘Wat doet u voor werk?’ vraagt Mae aan een man. ‘Ik ben goochelaar’, antwoordt hij. ‘Wat is uw best gelukte truc?’ vraagt Mae. ‘Het doorgezaagde meisje’, antwoordt de goochelaar. ‘Is dat niet een heel lastige truc’, vraagt Mae. ‘Nee hoor’, zegt de goochelaar. ‘Die kon ik als kind al.’ Mae: ‘Heeft u eigenlijk broers of zussen?’ ‘Ja’, zegt de goochelaar.

Maarten is in zijn jonge jaren lid geweest van de MKAJ (Magische Kring Amsterdam Junioren). Daarnaast is hij jarenlang lid geweest van de MKCN (Magische Kring Centraal Nederland) en de NMU (Nederlandse Magische Unie). De laatste jaren heeft hij zich gespecialiseerd in het goochelen voor kinderen. Door zijn allround ervaring is de kindershow ook geschikt voor oude kinderen en eventueel meekijkende volwassenen.

Goochelaar Boeken

Kindergoochelaar Bij Jou Thuis?Goochelaar Voor Kinderfeestje Of Communie
Goochelaar Voor Kinderfeestje Of CommunieGoochelaar Inhuren Voor Kinderfeestje, School Of Event?

Wellicht ook leuk om te weten als je van statistieken houdt, is dat mensen Maarten het vaakst inhuren als goochelaar in de volgende plaatsen: Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Voorburg, Almere, Bloemendaal, Amersfoort, het Gooi, Blaricum, Laren, Naarden, Bussum, Hilversum, Veenendaal, Den Bosch, Zoetermeer en Assendelft. Best een interessante top 20 zo. Goochel kinderfeestje thuis.

Een groot indruk maken op kinderen, dat doet goochelaar Armand met zijn goochelshow voor kinderen. Met zijn aangepaste show precies op how kinderen denken laat hij de kinderen lachen en mogen ze hem assisteren met toverspreuken! Wilt u iets origineels dat voor de rest van hun leven van uw kinderen en hun vriendjes in hun geheugen gegrift staat? Goochelaar Armand brengt een vernieuwende kindershow met veel interactie en humor! De kinderen assisteren, roepen toverspreuken.

Goochelaar

Aangepast aan het denk- en belevingsvermogen van de kinderen. Ideaal voor verjaardagsfeestjes, communies, scholen of sinterklaasfeestjes. Sedert mijn kinderjaren ben ik gefascineerd door goochelen, dit door een goocheldoos van de Sint! Als klein ventje trok ik regelmatig naar de bib waar ik naar het volwassenverdiep sloop om goochelboeken te bestuderen.

Toen ik iets ouder was fietste ik maandelijks van Waregem door weer en wind naar de goochelclub in Kortrijk waar ik de geheimen van de goochelkunst pas echt leerde kennen! Na mijn eerste job als interieurvormgever had ik het wel gezien. Ik sloeg mijn vleugels uit en trok op avontuur.

Professioneel Goochelaar

Van chique privéfeesten, bedrijfsfeesten, grootse tuinparty’s, events, beurzen tot het buurtfeest en de Vlaamse kermis. Niets houdt me tegen om iedereen te verwonderen! Van West - Vlaanderen, Oost - Vlaanderen, Vlaams - Brabant, Antwerpen en het verre Limburg, overal waar ik kom is het feest en ambiance! Ik onderscheid mij van andere goochelaars door mijn stijl en een persoonlijke aanpak.

Ik ga samen met de klant op zoek naar wat het beste aanleunt bij hun concept - Goochelaar Kinderen. Kindergoochelaar specialist. Zo bied ik magie op maat van de klant. Een goochelaar/mentalist inhuren voor je feest of event is voor velen onbekend. Je denkt er niet aan tot je het live mag meemaken! Je moet het echt zien om te geloven.

Kindergoochelaar Thuis

Terwijl je naar huis terugkeert praat je zeker nog na over wat je mocht ervaren! Magie brengt mensen samen en ik hoop je snel met verstomming te mogen slaan op één of ander feest! Sleutelwoorden: goochelaar, kinderfeest, verjaardagsfeest, scholen, magie, goochelen, goochelshow. Goochelaar kinderfeestje.Je bent hier terecht gekomen omdat je op zoek bent naar een kindergoochelaar. Goochelaar - Kinderfeestjes Nederland. Tenminste, dat hoop ik. Want ik goochel enkel voor het leukste publiek ter wereld: kinderen. Daar heb ik mezelf met veel plezier in gespecialiseerd! Een kindergoochelaar goochelt voor kinderen. Tot zover is het eenvoudig. Maar hoe zorg je ervoor dat je dé specialist in kindergoochelen wordt? Nou, door heel erg veel ervaring.

Meer van Cd persen

Navigation

Home

Latest Posts

De Festival Index Van 2023

Published Mar 21, 23
4 min read

Festival Outfit

Published Mar 21, 23
3 min read