Gespecialiseerde Kinderentertainer

Gepubliceerd mrt. 03, 23
7 min read

Boek Een

Wat voor soort entertainment u ook naar op zoek bent, bij helpen we u graag met het vinden en boeken van de ideale keuze voor uw feest. Om te beginnen, kunt u al eens kijkje nemen op onze website. U kunt met behulp van de zoekmachine door de profielen van de goochelaars in ons portfolio scrollen, onder andere door te filteren op het type feest en het budget dat u kunt uitgeven.

Dat kan u al een eindje op weg helpen wat betreft het boeken van een (Acts voor kinderen). Verder zijn onze bookers en entertainment specialisten zeven dagen per week bereikbaar, zowel via het offerteformulier op onze website als per e-mail en telefoon. Om te beginnen, is het wel handig om vast te stellen wat nou precies is.

Kindergoochelaar Bij Jou Thuis?

Toveren is bovennatuurlijk en bestaat alleen in sprookjes of voor mensen die in occultisme geloven, terwijl bestaat uit het toepassen van handige trucs waardoor het lijkt alsof er iets onmogelijks wordt gedaan. Het is echter wel de bedoeling dat het eruitziet alsof er getoverd wordt. Simpel gezegd is een kunstvorm die dient om toeschouwers te entertainen met behulp van of effecten die normaal gesproken niet mogelijk zouden zijn.

Een belangrijk element van het is gezichtsbedrog, oftewel het creëren van optische illusies die waargenomen worden door onze ogen en daarna op een andere manier worden geïnterpreteerd door onze hersenen. Als u praat met zal u echter al snel doorkrijgen dat gezichtsbedrog niet het enige is waar op gebaseerd is.

Show Vol Magic & Circus

Daarnaast speelt de constante communicatie met het aanschouwende publiek een grote rol. Het is niet helemaal duidelijk hoe en wanneer het precies ontstaan is, maar er wordt vaak vanuit gegaan dat sjamanen en charlatans uit oude gemeenschappen het creëren van illusies gebruikten om hun macht binnen de gemeenschap te vergroten.

In die periode was er veel belangstelling voor zogenaamde esoterische filosofieën, oftewel bewegingen gebaseerd op bepaalde kennis die enkel voor ingewijden toegankelijk is - Kinder goochelaar. Denk daarbij, bijvoorbeeld, aan geheime genootschappen, magie, en tot op zekere hoogte, geloven. Een dergelijke tijdsgeest was ideaal voor een mysterieuze kunst als het goochelen om te groeien - Goochelaar huren? Is je kind jarig?.

Goochelaar Inhuren Voor Kinderfeestje, School Of Event?

Het toveren is vooral een onderdeel van sprookjes en het bovennatuurlijke, terwijl het goochelen bestaat uit handige trucs die doen lijken alsof de onmogelijke dingen presteert. Zeker vroeger was dit onderscheid nog niet zo duidelijk, omdat het bijgelovige volk al snel als magie kon gaan zien en het succes van hangt voor een groot deel af van het in stand houden van die waan - Goochelaar huren op uw kinderfeestje?.

Zelfs als u nog niet heeft overwogen om een goochelaar te boeken voor het of dat u gaat organiseren, kan het wel een heel goed idee zijn. Qua entertainment kan het een hele originele en spannende toevoeging aan de gelegenheid zijn. Hieronder zetten we alvast enkele goede redenen voor het boeken van een op een rijtje.

Kindergoochelaar Inhuren? Voor Een Magische Kindershow

die tussen de de gasten door loopt en close-up goocheltrucs doet, is de perfecte act om uw gasten te vermaken. Op deze manier houdt u de aanwezigen betrokken bij de feestelijkheden en bent u er zeker van dat iedereen het tot het einde naar hun zin heeft. Ideaal om conversaties op gang te brengen Een goede doet praten.

Zeker op grotere feesten of evenementen waarop niet iedereen elkaar kent, kan een ervoor zorgen dat mensen toch met elkaar in gesprek komen. Lachen, gieren en brullen bij de Goochelaar. Dat is uiteindelijk wat u wilt zien op het feest dat u organiseert. Het zelf is natuurlijke verre van makkelijk, maar het inpassen van een in uw feest of evenement is dat wel.

Professioneel Goochelaar

Een close-up goochelaar heeft, bijvoorbeeld, geen behoefte aan een groot podium of dure installaties. Hij of zij is eigenlijk een gast zoals alle andere gasten, alleen dan wel eentje die heel goed is in goocheltrucs. Als specialist op het gebied van entertainment werken wij samen met een breed portfolio aan die geschikt zijn voor allerlei soorten feesten en evenementen, van verjaardagen en bruiloften tot festivals en zakelijke evenementen.

Door een te kan u uw feest helemaal uniek maken, zeker als u op voorhand samen met hem of haar afspreekt wat voor soort trucs er worden gedaan en hoe deze het beste bij de stijl van de gelegenheid zouden passen. U kunt ook al zelf beginnen door een kijkje te nemen naar de beschikbare opties wat betreft goochelaars in ons aanbod - Goochelaar inhuren? - Voor kinderen en volwassenen.

Leuke Goochelshows Inhuren Voor Kinderen

U kunt hen altijd bereiken door het offerteformulier op de website in te vullen en vrijblijvend op te sturen, of per e-mail of telefoon. Bij Evenses kunt u er vanuit gaan dat we samen met u de die perfect past bij het feest of evenement dat u gaat organiseren. Omdat de van Evenses op verschillende wijze kunnen worden ingezet, zoals een centrale een en met kaarten te verzorgen, zijn ze ook geschikt voor diverse gelegenheden.

Onze goochelaars zijn in heel Nederland en België inzetbaar, zo ook in Amsterdam, Arnhem, Groningen, Den Haag, Leiden, Tilburg, Venlo en Zwolle. De medewerkers van Evenses en de goochelaars denken graag met u mee over de invulling van de juiste goochelshow uw feest. Wilt u bijvoorbeeld nog aanvullend muzikaal entertainment of lijkt een typetje u een leuke aanvulling? Neem contact met ons op en we zullen al uw wensen en voorkeuren doorspreken voor het boeken van een goochelaar.

Kindergoochelaar Bij Jou Thuis?

Zoek je een speciale voorstelling voor Koningsdag? Goochelaar Jan is helemaal in de stemming! Er wordt gegoocheld met vlaggen, vogels en vingervlugge feitjes. Ga mee naar Zwitserland, reis mee terug in de tijd en maak er samen met deze...

Vind je het antwoord niet op jouw vraag? We zijn er om jou te helpen!

Goochelaar Inhuren Voor Kinderfeestje, School Of Event?

Het doel wordt altijd bereikt: "het leren van een paar toffe goocheltrucs". Natuurlijk gaat dit gepaard met een vele lachsalvo's, omdat niet alles de eerste keer al lukt! Rich Magic heeft ook veel ervaring met het verzorgen van maatwerk. Hierbij kan hij uw boodschap of thema op een magische manier verwerken in zijn acts - Kindergoochelaar - Kinderfeestje.

In de afgelopen jaren heeft hij meerdere prijzen gewonnen en hij weet als geen ander uw feest of event de juiste snaar te raken. Rich Magic zorgt voor kwaliteit en acts van hoogstaand niveau! De mogelijkheden zijn heel divers en hij is overal inzetbaar! In zijn jaren als professioneel goochelaar zijn er vele particulieren en bedrijven uit binnen- en buitenland u al voorgegaan.

Goochelaar

Vervolgens gaat u in kleine groepen zelf aan de slag, om de techniek van de trucs zo goed mogelijk onder de knie te krijgen. Bijzondere magic acts worden met elkaar geoefend en aan elkaar gepresenteerd. Dit gaat allemaal gepaard met veel interactie en een hoge entertainmentwaarde. Op een beurs is het belangrijk dat uw bedrijf/stand opvalt tussen alle andere stands.

Door acts op maat te maken, waarbij uw bedrijf/logo/thema centraal komt te staan. Hij zorgt ervoor dat uw stand continu bezoekers heeft, waardoor u gegarandeerd meer leads scoort. Zijn acts zijn interactief en professioneel van hoogstaand niveau. U zult meteen overtuigd zijn van de meerwaarde dit Rich Magic voor u kan leveren.

Goochelen, Ballonnen En Muzikaal Entertainment

Kindergoochelen Magic EntertainmentGoochelaar
Kindergoochelaar Inhuren? Voor Een Magische KindershowGoochelaar
Goochelaar Voor Volwassenen & KinderenMagisch Entertainment Voor Kinderen

Denk hierbij aan illusies met munten, kaarten en het bekende balletje balletje. De laatste tijd is mindreading enorm populair. Hierbij worden de gedachten van de toeschouwers "gelezen" en wordt het publiek onbewust naar een bepaalde keuze gestuurd. Door bekende goochelaars als Victor Mids en Dynamo, is dit laatste enorm populair geworden.

b.t. het optreden. Rich Magic is zowel voor de plenaire shows als tussen het publiek te boeken als goochelaar, illusionist, mindreader en zakkenroller. Op internet bieden veel goochelaars hun diensten aan. Wellicht soms teveel, zodat u door de bomen het bos niet meer ziet. Al helemaal niet als deze goochelaars ook de meest uiteenlopende prijzen hanteren.

Interactieve Kindershows - Goochelaar

Elk optreden weet hij de aanwezigen op het puntje van de stoel te krijgen met zijn fenomenale magic, mindreading, zakkenrollen. Dit presenteert hij allemaal met veel entertainment! U wilt toch ook dat uw gasten nog heel lang met een goed gevoel terugdenken aan uw feest? Daarom boekt u Rich Magic - Professioneel goochelaar.Natuurlijk wel. Een goochelaar laat niet alleen trucs zien, maar moet mensen ook kunnen misleiden. Een goocheltruc kan iedereen zich aanleren. Om een goed optreden te verzorgen. Daar komt al meer bij kijken. Om mensen te laten geloven in een illusie is bijna onmogelijk. En toch is dat wat goochelaar Marc Morelli op het evenement komt doen.

Meer van Artiest boeken

Navigation

Home

Latest Posts

De Festival Index Van 2023

Published Mar 21, 23
4 min read

Festival Outfit

Published Mar 21, 23
3 min read